nl en de
Welkom bij Medisan, De webshop voor de professionele Sportverzorger, Fysiotherapeut en Masseur
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Tantum 60 Gram

Tantum Spierpijn – Overbelasting – Kneuzing - Blessure Tantum is een geneesmiddel bij pijnlijke spieren en gewrichten.* Wat doet Tantum pijnstiller? Tantum is een effectieve pijnstiller in crème...

€ 14,45
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Tantum

Spierpijn – Overbelasting – Kneuzing - Blessure
Tantum is een geneesmiddel bij pijnlijke spieren en gewrichten.*

Wat doet Tantum pijnstiller?

Tantum is een effectieve pijnstiller in crèmevorm die helpt bij pijnlijke spieren en gewrichten als gevolg van blessures en overbelasting. Tantum bevat de werkzame stof Benzydaminehydrochloride, die zowel pijnstillend als ontstekingsremmend werkt. Door Tantum op de plaats waar je pijn hebt te smeren, wordt de pijn gestild en de ontsteking geremd. Tantum dringt diep door tot in de kern van de pijn, waardoor de pijn verdwijnt.

Wanneer gebruik ik Tantum pijnstiller?

Bij spierpijn en overbelasting kun je Tantum op de pijnlijke plek smeren. Tantum dringt door tot in de kern van de pijnlijke spieren en gewrichten en vermindert de pijn bij de bron. Bij blessures, zoals verstuikingen, verrekkingen en kneuzingen, vermindert Tantum de zwelling, remt de ontsteking en werkt pijnstillend.

Iedereen heeft wel eens last van pijnlijke spieren en gewrichten door blessures en/of overbelasting van de spieren. Soms is het een tijdelijk ongemak, maar sommige klachten kunnen ook terugkerend van aard zijn.** De pijn die hiermee gepaard gaat kan je in je bewegingsvrijheid belemmeren. Tantum helpt je van deze pijn af.

Ontstekingsremmend

Aan pijnlijke spieren en gewrichten ligt vaak een ontsteking ten grondslag. Tantum pakt de kern van het probleem aan. Het bevat de werkzame stof, benzydaminehydrochloride, dat zowel pijnstillend als ontstekingsremmend werkt. Tantum is een pijnstiller die je niet slikt, maar smeert. Het werk dus precies op de plaats waar het nodig is. Het dringt namelijk door tot in de kern van de pijnlijke spieren en gewrichten waardoor de pijn verdwijnt.

Zwellingverminderend

Tantum is een effectief middel dat zwellingen laat afnemen en pijn doet verminderen.

Tantum kan worden gebruikt bij spierpijn, blessure, overbelasting, verrekking, stijfheid, kneuzing, verstuiking en pijn na herhaalde bewegingen.

*Lees voor gebruik de bijsluiter. Niet toepassen op een geïrriteerde huid en open wonden.
**Bij twijfel of langdurige pijn adviseren wij om een arts te raadplegen.

Over ons

Een product gezien wat elders goedkoper is? Bel even dan rekenen wij uiteraard ook die prijs!!
Leveringsassortiment
Ons leveringsassortiment omvat o.a.: alle sportmedische materialen zoals bandages, sporttape, koude pakkingen, massage olieen, massagebanken, massageapparatuur, e.h.b.o. artikelen, bedrijfshulpverlenings produkten,zowel A-merken als ons huismerk, levering aan diverse betaalde voetbalclubs. 

Medisan is een groothandel in sportmedische produkten en tevens importeur van de Niagara CVT massage apparatuur. Sinds 1988 verzorgen wij de levering van sportmedische artikelen en eerste hulp materialen aan o.a. paramedici, fysiotherapeuten, (sport)masseurs en -verzorgers, e.h.b.o.-afdelingen van bedrijven,scholen, sportverenigingen en (zorg)instellingen. 

C.V.T.
Sinds 1989 is onze vestiging in Delft verkoop- en after-sale servicepunt van Niagara CVT apparatuur voor Z.W.-Nederland. De CVT blijkt ook zeer geschikt voor thuisgebruik. Het enthousiasme van de gebruikers en de daardoor sterk toenemende vraag heeft ertoe geleid dat sinds 1997 de import en verkoop van Niagara CVT voor Nederland via Medisan is geregeld.
Medisan beschikt over een technische dienst die snel en accuraat eventuele problemen kan oplossen en/of reparaties uitvoeren.

 

Onze openingstijden:
Maandag GESLOTEN
Dinsdag        van 0900 tot 1600 uur.
Woensdag    van 0900 tot 1600 uur.       
Donderdag   van 0900 tot 1600 uur.
Vrijdag           van 0900 tot 1600 uur.
Zaterdag        van 11.00 tot 1400 uur ( wel eerst even bellen ivm beurzen etc op zaterdag)
Neringstraat 12    2624 HX  Delft  015-2136026. KVK: 27227180.BTWNR: NL819667468B01

Vragen?

Mist u iets? heeft u vragen? Belt u even met de winkel: 015-2136026. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn exclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.