Top

Toco-Tholin

  • Toco-Tholin
  • Toco-Tholin

Toco-Tholin Balsem Speciaal is vervaardigd volgens Oosters recept afkomstig van dr. Tan, een Chinese arts, en is gebaseerd op eucalyptusolie, kaneelolie en kruidnagelolie 
met extra menthol en kamfer. 

Toco Tholin Balsem Speciaal is te gebruiken voor de verzorging van spieren en gewrichten. De balsem wordt ook veel gebruikt in de sport-verzorging. Toco-Tholin Balsem Speciaal is extra sterk en daarom wordt voor mensen met een gevoelige huid de mildere Toco-Tholin Balsem geadviseerd. Ook bij kinderen. 

Toco-Tholin Balsems hebben een dieptewerking en bevatten GEEN Methylsalicylate!

 

Op de huid aangebracht dringen de etherische oliën diep in de spieren door. Ze worden snel opgenomen en bevorderen de doorbloeding in de spieren. Dit zorgt voor een natuurlijke snellere afvoer van afvalstoffen.

Ook bij een verkoudheid is het lekker om wat Toco-Tholin Balsem op de borst en rug te smeren. De verkwikkende dampen geven u weer lucht! 

Heeft u vaak last van hoofdpijn? Misschien is dat spanningshoofdpijn waarbij de spieren in de nek harder aan voelen. Goed inwrijven met Toco-Tholon Balsem Speciaal, zodat deze de spieren weer soepel maakt! 

De Toco-Tholin Balsem is zodanig samengesteld dat de balsem bij lichaamstemperatuur zacht en heel fijn is om mee te masseren. 
Echter er is een klein truukje: 
Dun opgebracht en ingemasseerd geeft de balsem een warmte-gevoel en dik opgebracht, maar niet ingemasseerd geeft een koude-effect. Dit laatste is de reden waarom u onze balsem ook kunt gebruiken bij kleine brandwondjes. Bijvoorbeeld bij verbranding aan oven of strijkijzer. De bovenste laag van de etherische oliën verdampen en ontrekken dan warmte aan uw lichaam waardoor u minder pijn voelt. De laag op uw huid doet dan de genezende werking. U voelt minder pijn en krijgt geen blaarvorming! 

Alle Toco-Tholin producten zijn dierproefvrij!

 Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code