Top

Flexpower original Cream 100 ml.

  • Flexpower original Cream 100 ml.

GEBRUIKSAANWIJZINGEN

Volwassenen en kinderen van 12 jaar en ouder: gebruik niet meer dan 2 tot 3 keer per dag.
VOOR activiteit: Masseer op spieren en gewrichten 10-20 minuten van te voren om op te warmen.
NA activiteit: breng aan op spieren en gewrichten na activiteit of liever na het douchen om het herstelproces te starten. Was na gebruik de handen grondig met water en zeep.

 

TE GEBRUIKEN BIJ

Gebruik het voor de warming-up, wedstrijd, activiteit of bij het herstel.

Nadat u Flexpower Always Prepared heeft aangebracht, ervaart u een prettig, verwarmend gevoel. We raden aan om voor het eerste gebruik een kleine hoeveelheid aan te brengen op het gewenste gebied. Masseer de crème goed in. Voor een volgend gebruik kunt u wellicht iets meer gebruiken en uitproberen hoe u de crème ervaart. Hierdoor kunt u zelf voelen welke hoeveelheid uiteindelijk het beste voor u werkt.

VOOR-ACTIVITEIT: VOOR SPORT/TRAINING EN RECREATIE

Of je nu wandelt, jogt, gewichten lift, golf speelt of een teamsport beoefent. Masseer Flexpower op spieren en gewrichten 5-10 minuten voor de activiteit. Flexpower helpt je spieren op te warmen en je workout plezieriger te maken. kijk even het filmpje:


 https://youtu.be/331ftd7Ai3U

HERSTEL: NA TRAINING/ACTIVITEIT/WEDSTRIJD

Breng Flexpower Always Prepared aan op spieren en gewrichten na activiteit voor een sneller herstel.

VERWARMEN EN SOEPEL HOUDEN

Flexpower Always Prepared kan 1 tot 3 keer per dag aangebracht woden om uw spieren en gewrichten te verwarmen en soepel te houden.

ZORG VOOR PATIËNTEN

Flexpower Always Prepared kan worden gebruikt om het gebruik van ultrasound-therapie en massagetherapie te vergroten. Masseer Flexpower Always Prepared op de gevoelige plek alvorens de behandeling.

WERK

U kunt Flexpower Always Prepared ook op het werk gebruiken. Heeft u bijvoorbeeld last van uw schouders, nek of handen, smeer dan een kleine hoeveelheid Flexpower op de plek om het ongemak te verzachten.
Het vermindert ook de stijfheid in de lage rug. Dit kan het gevolg zijn wat van zwaar werk of langdurig zitten achter uw bureau.Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code