nl en de
Welkom bij Medisan, De webshop voor de professionele Sportverzorger, Fysiotherapeut en Masseur
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Sportverzorging / Massage Apparatuur /

Niagara CVT Handunit HU 15

Niagara CVT Handunit HU 15

Nieuwe handunit model HU15.

€ 525,00
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

-Niagara C V T, enkele aspecten van deze speciale therapie 
-Eigenschappen en werking 
-Positieve effecten en uitwerkingen 
-Chronische pijn 
-Toepasbaarheid van Niagara CVT in de gezondheidszorg
Niagara C V T, enkele aspecten van deze speciale therapie 

Ontwerp 
De CVT apparatuur is ontworpen door hoog gekwalificeerde deskundigen binnen dit vakgebied, te weten: medici, ergonomen, fysiotherapeuten, design ingenieurs en andere para-medici. Daarbij is grote aandacht besteed aan zaken zoals ergonomisch vorm, materiaalkeuze, duurzaamheid en bedieningsgemak. Door de eenvoud van opbouw is de onderhoudsgevoeligheid tot een minimum beperkt. 

Concept 
CVT vindt haar oorsprong in de revalidatie. Het was de opzet om een eenvoudig, handzaam, economisch en vooral universeel bruikbaar apparaat te ontwikkelen. Dat d.m.v. cycloïde vibratie (massage) en warmte de gebruiker in een aangename omgeving gedurende +- 30 minuten een unieke combinatie van spierontspanning en circulatieverhoging te laten ervaren.

Doelstelling 
Het gebruik en de toepassing van Niagara CVT kan worden ingedeeld aan de hand van de volgende doelstellingen: mobiliserend (verbetering bewegingsmogelijkheden), stimulerend (doorbloeding), sederend (spierontspannend) en dehydrerend (vochtafvoerend). Hierbij wordt opgemerkt, dat CVT vooral van groot belang kan zijn bij het ondersteunen van een eventuele oefentherapie. Bij de ontwikkeling van de Niagara CVT apparaten hebben de ontwerpers volgens de navolgende grondgedachten gewerkt. Totale ontspanning van het weefsel, speciaal in de behandelde lichaamsdelen. Verbetering van de doorbloeding, versnelde afvoer van afvalstoffen, versneld herstel na lichamelijke inspanning en na blessures. Pijndempend effect, vooral belangrijk voor mensen met o.a. chronische pijn van het houdings- en bewegingsapparaat (fibromyalgie, reuma, etc.) 

Effecten van Cycloïde Vibratie 
De werking die de met CVT opgewekte cycloïde golfjes op de spieren uitoefenen is heel natuurlijk en direkt. De effecten zijn daardoor reeds na een behandeling merkbaar. Verder is er sprake van een opbouwend effect. Dat wil zeggen, bij een dagelijkse behandeling zult u nog meer verlichting van uw klachten ervaren en zullen de positieve effecten ook van langere duur zijn. Zo kunt u een niveau bereiken waarin u uw dagelijkse aktiviteiten beter aankunt.

Let wel, cycloïde vibratie is een symptomatische, algehele behandeling en is derhalve geen vervanging van een gerichte behandeling door b.v. een fysiotherapeut. Het vormt wel een perfecte aanvulling op een dergelijke behandeling. CVT is een therapie die wetenschappelijk is ontwikkeld en onderzocht door universiteiten. En uitgebreid getest in de dagelijkse praktijk van klinieken en laboratoria van o.a. academische ziekenhuizen. 
kijk even op de website:


http://www.niagara.com.au

Over ons

Een product gezien wat elders goedkoper is? Bel even dan rekenen wij uiteraard ook die prijs!!
Leveringsassortiment
Ons leveringsassortiment omvat o.a.: alle sportmedische materialen zoals bandages, sporttape, koude pakkingen, massage olieen, massagebanken, massageapparatuur, e.h.b.o. artikelen, bedrijfshulpverlenings produkten,zowel A-merken als ons huismerk, levering aan diverse betaalde voetbalclubs. 

Medisan is een groothandel in sportmedische produkten en tevens importeur van de Niagara CVT massage apparatuur. Sinds 1988 verzorgen wij de levering van sportmedische artikelen en eerste hulp materialen aan o.a. paramedici, fysiotherapeuten, (sport)masseurs en -verzorgers, e.h.b.o.-afdelingen van bedrijven,scholen, sportverenigingen en (zorg)instellingen. 

C.V.T.
Sinds 1989 is onze vestiging in Delft verkoop- en after-sale servicepunt van Niagara CVT apparatuur voor Z.W.-Nederland. De CVT blijkt ook zeer geschikt voor thuisgebruik. Het enthousiasme van de gebruikers en de daardoor sterk toenemende vraag heeft ertoe geleid dat sinds 1997 de import en verkoop van Niagara CVT voor Nederland via Medisan is geregeld.
Medisan beschikt over een technische dienst die snel en accuraat eventuele problemen kan oplossen en/of reparaties uitvoeren.

 

Onze openingstijden:
Maandag GESLOTEN
Dinsdag        van 0900 tot 1600 uur.
Woensdag    van 0900 tot 1600 uur.       
Donderdag   van 0900 tot 1600 uur.
Vrijdag           van 0900 tot 1600 uur.
Zaterdag        van 11.00 tot 1400 uur ( wel eerst even bellen ivm beurzen etc op zaterdag)
Neringstraat 12    2624 HX  Delft  015-2136026. KVK: 27227180.BTWNR: NL819667468B01

Vragen?

Mist u iets? heeft u vragen? Belt u even met de winkel: 015-2136026. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn exclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.