nl en de
Welkom bij Medisan, De webshop voor de professionele Sportverzorger, Fysiotherapeut en Masseur
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Sportverzorging / Diverse wrijfmiddelen /

Flexpower original Cream 100 ml.

Flexpower original Cream 100 ml.

ONTDEK DE SPORTCREME FLEXPOWER HET PRODUCT FLEXPOWER: SPORTCREME DIE JE LICHAAM AAN ZET ​Flexpower is de verwarmende sportcreme, die stijve en stramme spieren verlicht. De crème dringt diep door


€ 10,45
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

GEBRUIKSAANWIJZINGEN

Volwassenen en kinderen van 12 jaar en ouder: gebruik niet meer dan 2 tot 3 keer per dag.
VOOR activiteit: Masseer op spieren en gewrichten 10-20 minuten van te voren om op te warmen.
NA activiteit: breng aan op spieren en gewrichten na activiteit of liever na het douchen om het herstelproces te starten. Was na gebruik de handen grondig met water en zeep.

 

TE GEBRUIKEN BIJ

Gebruik het voor de warming-up, wedstrijd, activiteit of bij het herstel.

Nadat u Flexpower Always Prepared heeft aangebracht, ervaart u een prettig, verwarmend gevoel. We raden aan om voor het eerste gebruik een kleine hoeveelheid aan te brengen op het gewenste gebied. Masseer de crème goed in. Voor een volgend gebruik kunt u wellicht iets meer gebruiken en uitproberen hoe u de crème ervaart. Hierdoor kunt u zelf voelen welke hoeveelheid uiteindelijk het beste voor u werkt.

VOOR-ACTIVITEIT: VOOR SPORT/TRAINING EN RECREATIE

Of je nu wandelt, jogt, gewichten lift, golf speelt of een teamsport beoefent. Masseer Flexpower op spieren en gewrichten 5-10 minuten voor de activiteit. Flexpower helpt je spieren op te warmen en je workout plezieriger te maken. kijk even het filmpje:
 

HERSTEL: NA TRAINING/ACTIVITEIT/WEDSTRIJD

Breng Flexpower Always Prepared aan op spieren en gewrichten na activiteit voor een sneller herstel.

VERWARMEN EN SOEPEL HOUDEN

Flexpower Always Prepared kan 1 tot 3 keer per dag aangebracht woden om uw spieren en gewrichten te verwarmen en soepel te houden.

ZORG VOOR PATIËNTEN

Flexpower Always Prepared kan worden gebruikt om het gebruik van ultrasound-therapie en massagetherapie te vergroten. Masseer Flexpower Always Prepared op de gevoelige plek alvorens de behandeling.

WERK

U kunt Flexpower Always Prepared ook op het werk gebruiken. Heeft u bijvoorbeeld last van uw schouders, nek of handen, smeer dan een kleine hoeveelheid Flexpower op de plek om het ongemak te verzachten.
Het vermindert ook de stijfheid in de lage rug. Dit kan het gevolg zijn wat van zwaar werk of langdurig zitten achter uw bureau.

Over ons

Een product gezien wat elders goedkoper is? Bel even dan rekenen wij uiteraard ook die prijs!!
Leveringsassortiment
Ons leveringsassortiment omvat o.a.: alle sportmedische materialen zoals bandages, sporttape, koude pakkingen, massage olieen, massagebanken, massageapparatuur, e.h.b.o. artikelen, bedrijfshulpverlenings produkten,zowel A-merken als ons huismerk, levering aan diverse betaalde voetbalclubs. 

Medisan is een groothandel in sportmedische produkten en tevens importeur van de Niagara CVT massage apparatuur. Sinds 1988 verzorgen wij de levering van sportmedische artikelen en eerste hulp materialen aan o.a. paramedici, fysiotherapeuten, (sport)masseurs en -verzorgers, e.h.b.o.-afdelingen van bedrijven,scholen, sportverenigingen en (zorg)instellingen. 

C.V.T.
Sinds 1989 is onze vestiging in Delft verkoop- en after-sale servicepunt van Niagara CVT apparatuur voor Z.W.-Nederland. De CVT blijkt ook zeer geschikt voor thuisgebruik. Het enthousiasme van de gebruikers en de daardoor sterk toenemende vraag heeft ertoe geleid dat sinds 1997 de import en verkoop van Niagara CVT voor Nederland via Medisan is geregeld.
Medisan beschikt over een technische dienst die snel en accuraat eventuele problemen kan oplossen en/of reparaties uitvoeren.

 

Onze openingstijden:
Maandag GESLOTEN
Dinsdag        van 0900 tot 1600 uur.
Woensdag    van 0900 tot 1600 uur.       
Donderdag   van 0900 tot 1600 uur.
Vrijdag           van 0900 tot 1600 uur.
Zaterdag        van 11.00 tot 1400 uur ( wel eerst even bellen ivm beurzen etc op zaterdag)
Neringstraat 12    2624 HX  Delft  015-2136026. KVK: 27227180.BTWNR: NL819667468B01

Vragen?

Mist u iets? heeft u vragen? Belt u even met de winkel: 015-2136026. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn exclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.