nl en de
Welkom bij Medisan, De webshop voor de professionele Sportverzorger, Fysiotherapeut en Masseur
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Sportverzorging / EHBO Divers /

AED nu 925,000 plus gratis wandkast twv 200,00 eur.!!!

AED
AED nu 925,000 plus gratis wandkast twv 200,00 eur.!!!

Nu Verkrijgbaar:   Afgelopen week mochten er al wat specificaties bekend gemaakt worden over de nieuwe AED. Deze week is de verkoop van start gegaan en kan er meer informatie over het toestel gege...

€ 995,00
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Nu Verkrijgbaar:  

Afgelopen week mochten er al wat specificaties bekend gemaakt worden over de nieuwe AED. Deze week is de verkoop van start gegaan en kan er meer informatie over het toestel gegeven worden. Het apparaat is verkrijgbaar onder de naam: “DefiSign Life AED”.  De opvallende ILCOR groene kleur zorgt ervoor dat deze AED niet over het hoofd gezien kan worden. De DefiSign Life AED is onderdeel van de DefiSign productlijn. Deze productlijn bestaat onder andere uit AED-wandkasten, wandbeugels en reanimatieaccessoires. Allen uitgerust in de officiële ILCOR kleur groen. Deze kleur zal de herkenbaarheid van levensreddende producten vergroten. Meer informatie kunt u vinden op de officiële DefiSign website.

Direct klaar voor gebruik

De DefiSign Life AED is een gebruiksvriendelijk toestel. Nadat de klep aan de voorzijde geopend wordt, start het apparaat automatisch op. De AED begint direct met het geven van gesproken instructies. Deze instructies worden ondersteund door afbeeldingen die met behulp van LEDS uitgelicht worden.

De elektroden van dit apparaat zijn reeds bevestigd in de AED én zijn voorzien van een zogeheten RFID-tag. Deze sensor zorgt ervoor dat de houdbaarheid van de elektroden wordt bijgehouden. Verlopen de elektroden bijna? Dan zal de AED een signaal geven dat deze vervangen dienen te worden. De elektroden hebben een houdbaarheid van zo’n 2.5 jaar. Daarnaast heeft de batterij van dit toestel een lange levensduur, namelijk 6 jaar. Hierdoor zijn de onderhoudskosten goed te overzien.

Kinderreanimatie kan uiteraard ook toegepast worden met de DefiSign Life AED. Hiervoor zijn, zoals meestal, speciale kinderelektroden benodigd. Ook deze elektroden hebben een houdbaarheid van 2.5 jaar.

Diverse led-lampjes aan de voorzijde van het apparaat, zorgen ervoor dat er direct gezien kan worden of de AED klaar voor gebruik is. Op deze manier komt u nooit voor onverwachtse en ongewenste verassingen te staan in geval van nood.

Voor iedere doelgroep en overal te plaatsen

De DefiSign Life AED heeft een hoge stof- en waterdichtheid. Hierdoor kan deze AED prima in een buitenkast geplaatst worden.

Het apparaat wordt geleverd met maar liefst 10 jaar garantie. Hiermee garandeert DefiSign optimale betrouwbaarheid gedurende de gehele levensduur.

Daarnaast is de Life AED voorzien van 3 voorgeprogrammeerde taalinstellingen. Standaard is dit NL/ENG/DE. Hierdoor kan het toestel ook gebruikt worden voor plaatsing in een internationale omgeving.

De AED wordt geproduceerd door Schiller Medical. Schiller Medical is een vooraanstaande fabrikant binnen de medische wereld.

Meer informatie? Neem een kijkje op de DefiSign website , hier vindt u tevens diverse aanbieders van de DefiSign producten.

Over ons

Een product gezien wat elders goedkoper is? Bel even dan rekenen wij uiteraard ook die prijs!!
Leveringsassortiment
Ons leveringsassortiment omvat o.a.: alle sportmedische materialen zoals bandages, sporttape, koude pakkingen, massage olieen, massagebanken, massageapparatuur, e.h.b.o. artikelen, bedrijfshulpverlenings produkten,zowel A-merken als ons huismerk, levering aan diverse betaalde voetbalclubs. 

Medisan is een groothandel in sportmedische produkten en tevens importeur van de Niagara CVT massage apparatuur. Sinds 1988 verzorgen wij de levering van sportmedische artikelen en eerste hulp materialen aan o.a. paramedici, fysiotherapeuten, (sport)masseurs en -verzorgers, e.h.b.o.-afdelingen van bedrijven,scholen, sportverenigingen en (zorg)instellingen. 

C.V.T.
Sinds 1989 is onze vestiging in Delft verkoop- en after-sale servicepunt van Niagara CVT apparatuur voor Z.W.-Nederland. De CVT blijkt ook zeer geschikt voor thuisgebruik. Het enthousiasme van de gebruikers en de daardoor sterk toenemende vraag heeft ertoe geleid dat sinds 1997 de import en verkoop van Niagara CVT voor Nederland via Medisan is geregeld.
Medisan beschikt over een technische dienst die snel en accuraat eventuele problemen kan oplossen en/of reparaties uitvoeren.

 

Onze openingstijden:
Maandag GESLOTEN
Dinsdag        van 0900 tot 1600 uur.
Woensdag    van 0900 tot 1600 uur.       
Donderdag   van 0900 tot 1600 uur.
Vrijdag           van 0900 tot 1600 uur.
Zaterdag        van 11.00 tot 1400 uur ( wel eerst even bellen ivm beurzen etc op zaterdag)
Neringstraat 12    2624 HX  Delft  015-2136026. KVK: 27227180.BTWNR: NL819667468B01

Vragen?

Mist u iets? heeft u vragen? Belt u even met de winkel: 015-2136026. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn exclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.