Top

Betadine oplossing 30 ml

  • Betadine oplossing 30 ml

betadine oplossing 30 ml
Al meer dan veertig jaar staat Betadine bekend als een ontsmettingsmiddel dat de meest voorkomende wondjes (snij-, schaaf- en brandwonden of open blaren)
ontsmet en verzorgtEen niet-geïnfecteerde wond heelt immers sneller en mooier. Maar Betadine is veel meer dan alleen een desinfectiemiddel.

 

 

Betadine doodt bacteriën, schimmels en virussen

Betadine is breed toepasbaar, zowel voor bacteriën, schimmels als virussen. Bacteriën zijn overal en ook schimmels en virussen komen veelvuldig voor en zorgen voor infecties in wonden. Ze voorzaken echter ook andere infecties en deze komen meer voor dan je denkt. Zwemmerseczeem bijvoorbeeld, dat wordt veroorzaakt door een schimmel. Waterwratjes worden veroorzaakt door een virus. Kinderen krabben deze waterwratjes vaak open waardoor bacteriën binnendringen en deze gaan ontsteken. Betadine kan dan uitkomst bieden. 

 


Ook voor de onbeschadigde huid

Er zijn ook situaties waarin geen sprake is van een wond, maar waarbij gewoon reinigen met water en zeep niet voldoende kan zijn. Bijvoorbeeld na een dagje werken in de tuin, een dagje strand, of het spelen in de zandbak, is het raadzaam te ontsmetten. Dit kan prima door te wassen met Betadine Shampoo (hoofd) en Betadine Scrub (huid).

 

 

Betadine prikt niet

Producten op basis van alcohol kunnen prikken. Betadine bevat geen alcohol en prikt dan ook niet wanneer dit op de wond wordt aangebracht.

 

De bruine kleur als indicator

De bruine kleur van Betadine is een goede indicator. Het is goed te zien waar Betadine is aangebracht. Wanneer de bruine kleur is verdwenen, betekent dit dat Betadine is uitgewerkt en opnieuw moet worden aangebracht. Zo is de wond beschermd tegen bacteriën, schimmels én virussen.Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code