nl en de
Welkom bij Medisan, De webshop voor de professionele Sportverzorger, Fysiotherapeut en Masseur
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Sportverzorging / Bloedstelping /

Betadine oplossing 30 ml

Betadine oplossing 30 ml

betadine oplossing 30 ml Al meer dan veertig jaar staat Betadine bekend als een ontsmettingsmiddel dat de meest voorkomende wondjes (snij-, schaaf- en brandwonden of open blaren)ontsmet en verzorgt...

€ 4,75
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

betadine oplossing 30 ml
Al meer dan veertig jaar staat Betadine bekend als een ontsmettingsmiddel dat de meest voorkomende wondjes (snij-, schaaf- en brandwonden of open blaren)
ontsmet en verzorgtEen niet-geïnfecteerde wond heelt immers sneller en mooier. Maar Betadine is veel meer dan alleen een desinfectiemiddel.

 

 

Betadine doodt bacteriën, schimmels en virussen

Betadine is breed toepasbaar, zowel voor bacteriën, schimmels als virussen. Bacteriën zijn overal en ook schimmels en virussen komen veelvuldig voor en zorgen voor infecties in wonden. Ze voorzaken echter ook andere infecties en deze komen meer voor dan je denkt. Zwemmerseczeem bijvoorbeeld, dat wordt veroorzaakt door een schimmel. Waterwratjes worden veroorzaakt door een virus. Kinderen krabben deze waterwratjes vaak open waardoor bacteriën binnendringen en deze gaan ontsteken. Betadine kan dan uitkomst bieden. 

 


Ook voor de onbeschadigde huid

Er zijn ook situaties waarin geen sprake is van een wond, maar waarbij gewoon reinigen met water en zeep niet voldoende kan zijn. Bijvoorbeeld na een dagje werken in de tuin, een dagje strand, of het spelen in de zandbak, is het raadzaam te ontsmetten. Dit kan prima door te wassen met Betadine Shampoo (hoofd) en Betadine Scrub (huid).

 

 

Betadine prikt niet

Producten op basis van alcohol kunnen prikken. Betadine bevat geen alcohol en prikt dan ook niet wanneer dit op de wond wordt aangebracht.

 

De bruine kleur als indicator

De bruine kleur van Betadine is een goede indicator. Het is goed te zien waar Betadine is aangebracht. Wanneer de bruine kleur is verdwenen, betekent dit dat Betadine is uitgewerkt en opnieuw moet worden aangebracht. Zo is de wond beschermd tegen bacteriën, schimmels én virussen.

Over ons

Een product gezien wat elders goedkoper is? Bel even dan rekenen wij uiteraard ook die prijs!!
Leveringsassortiment
Ons leveringsassortiment omvat o.a.: alle sportmedische materialen zoals bandages, sporttape, koude pakkingen, massage olieen, massagebanken, massageapparatuur, e.h.b.o. artikelen, bedrijfshulpverlenings produkten,zowel A-merken als ons huismerk, levering aan diverse betaalde voetbalclubs. 

Medisan is een groothandel in sportmedische produkten en tevens importeur van de Niagara CVT massage apparatuur. Sinds 1988 verzorgen wij de levering van sportmedische artikelen en eerste hulp materialen aan o.a. paramedici, fysiotherapeuten, (sport)masseurs en -verzorgers, e.h.b.o.-afdelingen van bedrijven,scholen, sportverenigingen en (zorg)instellingen. 

C.V.T.
Sinds 1989 is onze vestiging in Delft verkoop- en after-sale servicepunt van Niagara CVT apparatuur voor Z.W.-Nederland. De CVT blijkt ook zeer geschikt voor thuisgebruik. Het enthousiasme van de gebruikers en de daardoor sterk toenemende vraag heeft ertoe geleid dat sinds 1997 de import en verkoop van Niagara CVT voor Nederland via Medisan is geregeld.
Medisan beschikt over een technische dienst die snel en accuraat eventuele problemen kan oplossen en/of reparaties uitvoeren.

 

Onze openingstijden:
Maandag GESLOTEN
Dinsdag        van 0900 tot 1600 uur.
Woensdag    van 0900 tot 1600 uur.       
Donderdag   van 0900 tot 1600 uur.
Vrijdag           van 0900 tot 1600 uur.
Zaterdag        van 11.00 tot 1400 uur ( wel eerst even bellen ivm beurzen etc op zaterdag)
Neringstraat 12    2624 HX  Delft  015-2136026. KVK: 27227180.BTWNR: NL819667468B01

Vragen?

Mist u iets? heeft u vragen? Belt u even met de winkel: 015-2136026. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn exclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.