Welkom bij Medisan, De webshop voor de professionele Sportverzorger, Fysiotherapeut en Masseur
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Sportverzorging / Massage Apparatuur / Cyclopad de Luxe
Cyclopad de Luxe
Cyclopad de Luxe
€ 1.125,00
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Cyclopad,

Cyclopad
-Niagara C V T, enkele aspecten van deze speciale therapie 

-Eigenschappen en werking 
-Positieve effecten en uitwerkingen 
-Chronische pijn 
-Toepasbaarheid van Niagara CVT in de gezondheidszorg
Niagara C V T, enkele aspecten van deze speciale therapie 

Ontwerp 
De CVT apparatuur is ontworpen door hoog gekwalificeerde deskundigen binnen dit vakgebied, te weten: medici, ergonomen, fysiotherapeuten, design ingenieurs en andere para-medici. Daarbij is grote aandacht besteed aan zaken zoals ergonomisch vorm, materiaalkeuze, duurzaamheid en bedieningsgemak. Door de eenvoud van opbouw is de onderhoudsgevoeligheid tot een minimum beperkt. 3 jaar garantie, en erg prettig: u kunt de apparatuur overal mee naar toe nemen!!

Concept 
CVT vindt haar oorsprong in de revalidatie. Het was de opzet om een eenvoudig, handzaam, economisch en vooral universeel bruikbaar apparaat te ontwikkelen. Dat d.m.v. cycloïde vibratie (massage) en warmte de gebruiker in een aangename omgeving gedurende +- 30 minuten een unieke combinatie van spierontspanning en circulatieverhoging te laten ervaren.

Doelstelling 
Het gebruik en de toepassing van Niagara CVT kan worden ingedeeld aan de hand van de volgende doelstellingen: mobiliserend (verbetering bewegingsmogelijkheden), stimulerend (doorbloeding), sederend (spierontspannend) en dehydrerend (vochtafvoerend). Hierbij wordt opgemerkt, dat CVT vooral van groot belang kan zijn bij het ondersteunen van een eventuele oefentherapie. Bij de ontwikkeling van de Niagara CVT apparaten hebben de ontwerpers volgens de navolgende grondgedachten gewerkt. Totale ontspanning van het weefsel, speciaal in de behandelde lichaamsdelen. Verbetering van de doorbloeding, versnelde afvoer van afvalstoffen, versneld herstel na lichamelijke inspanning en na blessures. Pijndempend effect, vooral belangrijk voor mensen met o.a. chronische pijn van het houdings- en bewegingsapparaat (fibromyalgie, reuma, etc.) 

Effecten van Cycloïde Vibratie 
De werking die de met CVT opgewekte cycloïde golfjes op de spieren uitoefenen is heel natuurlijk en direkt. De effecten zijn daardoor reeds na een behandeling merkbaar. Verder is er sprake van een opbouwend effect. Dat wil zeggen, bij een dagelijkse behandeling zult u nog meer verlichting van uw klachten ervaren en zullen de positieve effecten ook van langere duur zijn. Zo kunt u een niveau bereiken waarin u uw dagelijkse aktiviteiten beter aankunt.

Let wel, cycloïde vibratie is een symptomatische, algehele behandeling en is derhalve geen vervanging van een gerichte behandeling door b.v. een fysiotherapeut. Het vormt wel een perfecte aanvulling op een dergelijke behandeling. CVT is een therapie die wetenschappelijk is ontwikkeld en onderzocht door universiteiten. En uitgebreid getest in de dagelijkse praktijk van klinieken en laboratoria van o.a. academische ziekenhuizen. Wilt u een demo? belt u ons even! Kijk deze video!!  let op De Australische versie van de Pad wordt getoond, wij leveren de Versie met de afstandsbediening vast aan de pad.

https://youtu.be/9CxbuAT6IUI://youtu.be/9CxbuAT6IUI

 

Over ons

Onze openingstijden:
Maandag:        GESLOTEN
Dinsdag:         09:00 - 16:00
Woensdag       09:00 - 16:00   
Donderdag      09:00 - 16:00
Vrijdag            09:00 - 16:00
Zaterdag         11:00 – 14:00 (eerst bellen i.v.m. beurzen etc.)


Neringstraat 12    
2624 HX  Delft
015-2136026.
KVK: 27227180
BTWNR: NL819667468B01

Vragen?

Mist u iets? heeft u vragen? Belt u even met de winkel: 015-2136026. 

Een product gezien wat elders goedkoper is? Bel even dan rekenen wij uiteraard ook die prijs!!

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn exclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies