nl en de
Welkom bij Medisan, De webshop voor de professionele Sportverzorger, Fysiotherapeut en Masseur
0
Winkelwagen
€ 0,00
Sportverzorging / Hecht&Wondpleisters /

Wondhechtstrips 12 stuks small

Wondhechtstrips
Wondhechtstrips 12 stuks small

HeltiQ Hechtstrips.   HeltiQ Wondhechtstrips zijn geschikt voor het samenhechten van kleine (snij)wonden die niet gehecht hoeven te worden. De strips houden de wondranden bij elkaar wat resultee...

€ 3,95
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

HeltiQ Hechtstrips.

 
HeltiQ Wondhechtstrips zijn geschikt voor het samenhechten van kleine (snij)wonden die niet gehecht hoeven te worden. De strips houden de wondranden bij elkaar wat resulteert in een goede wondgenezing en minimalisatie van littekenvorming. Dankzij de elasticiteit zijn de wondhechtstrips geschikt voor toepassing op bewegende lichaamsdelen en wordt zwelling rondom de wond opgevangen. HeltiQ Wondhechtstrips beschermen tegen het opnieuw open gaan van de wond en laten de huid ademen.
 
Inhoud HeltiQ Wondhechtstrips
12 stuks 6 x 38 mm


Bewaaradvies en houdbaarheid 
  • Bewaar de wondhechtstrips op een koele en droge plaats in de gesloten verpakking
  • Houd de wondhechtstrips afgeschermd van zonlicht
 

Toepassing HeltiQ Wondhechtstrips

  • Zorg  voorafgaand aan het plaatsen van de wondhechtstrips dat de wond goed droog is en dat de wondranden vrij zijn van bloed en vuil.
  • Druk de wond, indien deze nog bloed, nog 10 minuten af totdat deze niet meer bloed. Bij een bloedende wond plakken de wondhechtstrips niet goed en gaan de wondranden wijken.
  • Open de verpakking van de wondhechtstrips en pak de wondhechtstrip met een pincet of met de vingers.
  • Plak de helft van de wondhechtstrip aan de ene kant van de wond. Druk de wondhechtstrip goed aan. Breng vervolgens de wondranden met de vingers bij elkaar en plak de andere helft van de wondhechtstrip aan de andere zijde van de wond.
  • Blijf de wondranden bijeen houden totdat er meerdere wondhechtstrips zijn aangebracht.
  • Plak vervolgens meerdere wondhechtstrips op dezelfde wijze over de wond, met tussen de strips eenzelfde breedte als een wondhechtstrip.

Over ons

Een product gezien wat elders goedkoper is? Bel even dan rekenen wij uiteraard ook die prijs!!
Leveringsassortiment
Ons leveringsassortiment omvat o.a.: alle sportmedische materialen zoals bandages, sporttape, koude pakkingen, massage olieen, massagebanken, massageapparatuur, e.h.b.o. artikelen, bedrijfshulpverlenings produkten,zowel A-merken als ons huismerk, levering aan diverse betaalde voetbalclubs. 

Medisan is een groothandel in sportmedische produkten en tevens importeur van de Niagara CVT massage apparatuur. Sinds 1988 verzorgen wij de levering van sportmedische artikelen en eerste hulp materialen aan o.a. paramedici, fysiotherapeuten, (sport)masseurs en -verzorgers, e.h.b.o.-afdelingen van bedrijven,scholen, sportverenigingen en (zorg)instellingen. 

C.V.T.
Sinds 1989 is onze vestiging in Delft verkoop- en after-sale servicepunt van Niagara CVT apparatuur voor Z.W.-Nederland. De CVT blijkt ook zeer geschikt voor thuisgebruik. Het enthousiasme van de gebruikers en de daardoor sterk toenemende vraag heeft ertoe geleid dat sinds 1997 de import en verkoop van Niagara CVT voor Nederland via Medisan is geregeld.
Medisan beschikt over een technische dienst die snel en accuraat eventuele problemen kan oplossen en/of reparaties uitvoeren.

 

Onze openingstijden:
Maandag GESLOTEN
Dinsdag        van 0900 tot 1600 uur.
Woensdag    van 0900 tot 1600 uur.       
Donderdag   van 0900 tot 1600 uur.
Vrijdag           van 0900 tot 1600 uur.
Zaterdag        van 11.00 tot 1400 uur ( wel eerst even bellen ivm beurzen etc op zaterdag)
Neringstraat 12    2624 HX  Delft  015-2136026. KVK: 27227180.BTWNR: NL819667468B01

Vragen?

Mist u iets? heeft u vragen? Belt u even met de winkel: 015-2136026. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn exclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.